oordeel

Elk oordeel is vanzelfsprekend subjectief: wat de beoordelaar erin stelt is per definitie niet feitelijk. Het gaat om de totaalsom, de individuele inschatting. Sommige oordelen zijn ontluisterend. Andere zijn hoopgevend of misschien zelfs egostrelend.
Zonder over enig hieronder vermeld oordeel te oordelen, vind je in de volgende blokken de belangrijkste, voorzover ik daarvan ik deelgenoot gemaakt werd.

Remco,

Bedankt voor je leuke en duidelijke lessen.

M.V. – ‘Kwaliteitsinstrumenten
, 22-jun-21

Allereerst enorm bedankt voor uw hulp en feedback bij de opdrachten. Ik vond het een enorm leerzame opleiding en ik hoop dat dit diploma mij gaat helpen bij een eventuele toekomstige groei in mijn carrière. Persoonlijk heb ik er in ieder geval veel van kunnen leren.
J.B. – ‘Interim Management’, 14-jun-21

Hartstikke bedankt voor het snelle nakijken van de huiswerkopdracht. Ik ben erg blij met de feedback en de bevestiging dat ik de materie (op hoofdlijnen) begrijp. Ik werk op een nieuwe afdeling binnen de gemeente, een aftakking van een bestaande afdeling. Veel van de behandelde stof zie ik terug in mijn dagelijkse praktijk (o.a. het Vierfasenmodel, de veranderstadia en de attitude-gerelateerde groepen, weerstand = angst/onzekerheid). Om dit proces beter te begrijpen, maar ook mezelf en mijn eigen gedrag te plaatsen, ben ik deze cursus gaan doen. Heel waardevol! Ik ga aan de Klantenservice doorgeven dat ik een voldoende heb voor de huiswerkopdracht, zodat ze mij het open boek-tentamen kunnen toesturen.
L.v.d.H. – ‘Verandermanagement’, 21-apr-21

Remco Meisner is een gedreven, soms strenge docent (op een goede opbouwende manier!), die afspraken nakomt.
Hij heeft kennis van zaken, weet de vinger op de zere plek te leggen en sturing te geven waar nodig of noodzakelijk.
De handvatten die worden aangereikt worden niet als “verplicht” afgedaan, het blijft de input en verantwoording van de schrijver.
Remco weet hoe de Nederlandse taal te gebruiken, heeft goede adviezen gegeven in hoe een document te structureren. Het gebruik van bijvoorbeeld voet- en eindnoten was voor mij nieuw maar gaf weer wat extra’s aan mijn document.

M.V. (Alblasserdam), privé-les, 19-nov-20 – adres ter redactie bekend

Docent is OK, maar een groep van 25 man is erg groot om in dezelfde tijd de stof te behandelen die je anders in een groep van 8 personen hebt.
Docent geeft prettig les en is goed te volgen. Theoriequizz zorgt voor veel interactie.

Big Data Analytics’, 5-nov-20 – feedback van twee cursisten

Een prettige manier van les geven. Tijd en ruimte om vragen te stellen plus een interesse in de studenten. Zorgt er ook voor dat iedereen aan bod komt om eventuele onzekerheden uit de weg te ruimen. Tot nu toe top!
Een heel goeie docent. Echt een topper.
Mag wel wat meer over de gemaakte opdrachten gaan.
Ontwikkeling en ontwerp‘, mei-20 – feedback drie cursisten

Ik hou van zijn verhalen. Hij heeft een unieke manier van lesgeven die mij erg aanspreekt.
Docent heeft al onze tips en tops meegenomen om zo steeds de les aan te passen naar de wensen van de studenten.
Remco is een docent waar je werkelijk wat aan hebt. Hij is kundig, enthousiast, gemotiveerd en in het bezit van een goede dosis humor. De klas wordt meegenomen in de wereld van het verandermanagement. Er is respect in de klas en de docent draagt bij aan een goede leeromgeving. Hij motiveert en stoomt de leerlingen klaar voor het examen. Ik heb de lessen met veel plezier en aandacht gevolgd en hoop nogmaals een vak van hem te mogen krijgen. Complimenten! Opleidingsinstelling: dit is er eentje die jullie moeten vasthouden!
Organisatie en verandering‘, jan/feb-19 – feedback van drie cursisten

Docent houdt middels Kahoot-quizzes de aandacht van de groep vast en nodigt uit tot discussie. Dit maakt het interessant en interactief voor mij.
Remco is een fijne docent, heeft humor en kennis van de stof. Het voorbereiden van de Kahoot-quizzjes is een fantastische zet geweest en heeft de groep veel geholpen. Of dit allemaal voldoende is blijkt bij de toets uitslag.
Hele vriendelijke leerkracht. Fijne lessen. Ik heb 2 lessen gemist, mijn excuses hiervoor.
‘IT-Infrastructuur’, nov/dec-2018 – feedback van drie cursisten

Zeer aardige en intelligente man !
Veel kennis en erg duidelijk, denkt mee.
Ik Had nog niet zoveel tijd om te beginnen aan deze module. Om 12 uur ben ik naar huis gegaan. Omdat ik geen idee Had waar hij het over Had. Er was helemaal geen verhaal lijn over het boek.
De docent was zeer ervaren en gaf mbv geinige kwisjes op een leuke wijze les.
ICT-dienstverlening‘, maa/apr-16 – feedback vier cursisten

Een respectabel docent voor wie ik veel sympathie heb, echter miste ik de link tussen theorie en de praktische toepassing in de praktijk. Vermoedelijk had dat ook meer te maken met het richtinggevend niveau wat iets verder van mijn dagelijkse praktijk af staat.
De docent weet van de saaie leerstof toch een werkzaam geheel te maken. Met een afwisselend programma zorgde hij ervoor dat iedereen toch bij de les bleef.
Functioneel beheer en informatievoorziening‘, dec-2015 – feedback van twee cursisten

Het is een enthousiaste leraar, die verstand van zaken heeft.
Het zou beter zijn als de docent de student iets laat voor lezen en vervolgens het antwoord erbij meer interactief zou leuker zijn (maar dit ligt ook een beetje aan de groep het waren de zelfde mensen die antwoord gaven ipv verdeeld over heel de groep ) anders gaat alles op 1 toon verder voor de rest prima docent vroeg vaak of wij zijn uitleg begrepen.
Gewoon goed. Toetsing voorbereiding nog niet gehad.
De leraar is zeer enthousiast en weet deelnemers goed te motiveren en activeren.
Docent heeft veel kennis van zaken, en geeft op een duidelijk en leuke manier les.
Hardwarebeheer‘, okt-14 – feedback vijf cursisten

Dhr. Meisner bracht te weinig intieme kennis over export management naar de tafel en kon niet duidelijk schetsen wat de eind opdracht zal inhouden. Had persoonlijk het idee dat hij op een gelijk niveau stond qua begrip en kennis van de stof als de rest van de groep – maar dus niet als leraar er een diepere kennis over had.
Exportmanagement‘, 16-dec-2013 – feedback van een cursist

Betrokken docent, die de theorie en ieders praktijk laat combineren, waardoor er een actieve leeromgeving ontstaat.
Post Bachelor Projectmanagement‘, 4-maa-13 – feedback van een cursist

De docent heeft kennis van zaken.
Een absolute topper.
Projectmanagementvaardigheden‘, 5/6-maa-2012 – feedback van twee cursisten

I am very pleased to write this recommendation on behalf of Remco Meisner.
Tele2 started a personal coach program to help me with my project management skills, Remco has shown an ongoing interest in my personal life and guide me to improve my skills.
Weekly I discussed my problems on the project, and Rene developed a coach program a specially on my week points.
In a pleasure environment I learn a lot and improve my project management skills.
E.L. (Amsterdam), 30-sep-11 – adres ter redactie bekend

I remember me about the coaching conversations with Remco the following:
With his knowledge and years of project management experience is Remco capable to listen and to provide good feedback.
He is an impartial mirror and always comes with several options. He insists no choice and let you decide what to choose. Moreover, Remco has a positive attitude and is a pleasant person to work with.

A. de L. (Amsterdam), 23-sep-11 – adres ter redactie bekend

I had the pleasure working with Remco over the past years where he showed to be a great professional in several different roles. Remco is a true Senior project manager which you can trust to deliver to your expectations.
As coach he shows his warm personality and last but not least you can also ask Remco to set up a totally different thing, namely a e-learning project management course. And yes, he delivers that as well!

F.H. (Amsterdam), 14-jul-11 – adres ter redactie bekend

Remco used his analytical mind, designed and produced a couple of software applications for Rijkswaterstaat in Delft. The most important application he built is designed to watch over deformation of the Dutch waterworks pillar-positions. Remco worked on a freelance basis. We were very pleased with the results and our co-operation.
R.M. (Delft), 17-jun-11 – adres ter redactie bekend

Remco is als projectleider zeer vasthoudend en gestructureerd bij de uitvoering van zijn opdracht en in het bereiken van de gewenste resultaten. Hij is hierbij niet makkelijk van zijn pad af te brengen. Remco is altijd bereid tot een extra inzet.
R.H. (Den Haag), 14-jan-11 – adres ter redactie bekend

Working with Remco is a refreshing experience, and an enjoyable at that. Remco is very focussed, he has the knowledge, background and experience to “get the job done”. No matter the circumstances, Remco will open doors and get results. His vast experience combined with his enormous collection of life stories enables him to simplify even the most complex of situations. Above all: he will not fail in making you laugh! I would recommend Remco to anyone who is seeking a well rounded programme or project manager with the ability to (again) “get the job done”.
R.S. (Almere), 14-jul-10 – adres ter redactie bekend

Remco is a senior manager who is able to manage complex projects, in political environments, balancing a great diversity of interests whilst using his well developped communication skills.He remains calm in every situation and is very clear when defining and explaining a complex problem.
A.S. (Den Haag), 20-nov-09 – adres ter redactie bekend

I worked closely with Remco in a project at T-Systems and was amazed by his professionalism. With his drive and structured way of working, he creates results from day 1. He is a true project management professional and it is great fun working with him!
T.S. (Amsterdam), 10-jul-09 – adres ter redactie bekend

During a very intensive periode at TNO, my cooperation with Remco was a very pleasant and professional one. Remco is the very essence of Project Management and in that way a very valuable factor to the projectteam.
Combined with his unique sense of humour, I consider myself lucky having worked with him.
C.M. (Capelle a/d IJssel), 23-apr-09 – adres ter redactie bekend

Remco was erg goed in het onderkennen van de succesfactoren voor het project en het organiseren van heldere besluitvorming in de interactie met de opdrachtgever(s). Een beroemde uitspraak die bij de voorbereiding van besluiten altijd op het lijstje van mogelijke keuzes kwam is: “optie 1: niets doen”. Hierdoor worden de voor- en nadelen van niets doen expliciet benoemd en besproken, wat de helderheid van de besluitvorming sterk verbeterd. Ik heb goede herinneringen aan Remco.
R.V. (Den Haag), 8-jan-09 – adres ter redactie bekend

Remco is een zeer ervaren Senior Project Manager / Program Manager en weet zeer goed waar hij het over heeft. Kan zaken goed vertellen en duidelijk uitleggen. Absoluut een aanwinst. Als persoon is Remco behulpzaam, open en integer. Absoluut prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Aanrader.
E. de R. (Bleiswijk), 17-nov-08 – adres ter redactie bekend

Remco, is a reliable senior program manager with great people skills. He’s creative and always keeps focus on the required target(s).
G.K. (Vianen), 7-apr-08 – adres ter redactie bekend