publicaties

Remco Meisner schreef (mee) aan verscheidene publicaties, onder meer in het professionele vakgebied van organisaties, organisatievolwassenheid, projectmatig werken en financieel management.

Naast de volledige hieronder, in één afbeelding getoonde, twaalfdelige reeks IT Management voor het HBO, heeft Remco Meisner gepubliceerd in, of was hij de uitgever van (of beide) verscheidene fictie-publicaties, waarvan op deze pagina geen voorbeelden zijn opgenomen.

De twaalfdelige serie ‘IT Management voor het HBO’

Recentelijk is een wiki opgezet voor veel van de fictie-publicaties waar ik bij betrokken ben. Neem daar gerust eens een kijkje. Je bent welkom! (Deze wiki is ononderbroken in opbouw en als gevolg daarvan nooit volledig).

Of neem anders eens een kijkje in de wiki, die het door mij in 2007 gepubliceerde model voor organisatievolwassenheid samenvat (waarover trouwens ook verschillende boeken handelen, zie de webshop). Ook deze wiki is nog volop onder constructie, zo wordt er gewerkt in het beschikbaar stellen van de informatie in meerdere talen.